Хокей - 06-07-2012, 07:07 - sasa 142

Представники Полтавщини в НХЛ можуть зіграти зі збірною журналістів

Представники Полтавщини в НХЛ можуть зіграти зі збірною журналістів

Канал \”Хокей\”, який вперше вийшов в єфір 22 січня 2012 року, формує команду, яка вже цієї осені змагатиметься в НХЛ – Нічній хокейній лізі Києва. \”Хокей\” закликає всіх спортивно загартованих колег об\’єднатися і дати відсіч іншим клубам ліги.

Ініціатива працівників каналу створити хокейну команду була підтримана керівництвом, і, до речі, частина топ-менеджерів теж стала на ковзани!

Ми йдемо в НХЛ тільки за перемогою! – говорить директор каналу \”Хокей\” Ігор Герасько. – Наразі інтенсивно тренуємося і шукаємо журналістів –\”легіонерів\”, аби посилити склад.

Для новоспеченої команди створені всі умови для результативного тренування: хокейна амуніція, льодова арена, спортивна база для відпрацювання кидків, професійний тренер –  канал \”Хокей\” повністю узяв на себе фінансування команди.

Для досягнення поставленої мети – перемоги у групі \”Б\” Нічної хокейної ліги міста Києва – команда медійників двічі на тиждень тренується на льодовій арені під керівництвом досвідченого екс-гравця Національної збірної України з хокею Євгена Млинченка. Нагадаємо, що саме в групі Б минулого сезону за різні команди виступало одразу 12 представників Полтавщини, а Євген Млинченко неодноразово вдягав форму лідера аматорського хокею України – кременчуцького ХК “Кременчук”

За матеріалами bighockey.ua

Погода